Régi-új stand

A Laguna Lakástextil Kft. régi frankfurti standja már több „búcsúkoncertet” is megélt, de a legutóbbi jelenése a Heimtextilen (2018. január) valóban az utolsónak bizonyult.

Januárban lépett színre az új építmény, amely jelentős fogyókúrán esett át: annak ellenére, hogy mintegy húsz százalékkal nagyobb alapterületet igényel, mégis legfeljebb csak töredékét nyomja az előző súlyának, ami közel kilenc tonna volt. Könnyű szerkezet, nagyobb variálhatóság, letisztultság, áttekinthetőség jellemzi az új outfitet, ami együttvéve még inkább a kiállított textilekre tereli a figyelmet. A 120 négyzetméteres, könnyed, szellős berendezésű új sarokstand modern, eddig csak elvétve látott technológiai megoldásokat is alkalmaz. Két bejárata/kijárata van - meghagyva a „menekülési útvonalat” -, hogy még véletlenül sem érezze sarokba szorítva magát a látogató. A Laguna csapata mindazonáltal abban bízik, hogy a jövőbeli új kollekciók hatására a betérő érdeklődők hosszabb tartózkodásra rendezkednek be a hazai tervezésű és kivitelezésű, új, valóban XXI. századi építményben.
 
  • We would like to inform you about our holiday hours

  • Уверенно но осторожно мы имеем дело с успехом, в то-же время мы не можем скрывать ,что последняя домашняя выставка превзошла все предыдущие.

    ...
  • Heimtextil 2016 превзошло все наши ожидания.

  • Четыре новых материала будут представлены  на Тренд Форуме во Франкфурте.