Tulip

A Laguna Lakástextil Kft. felső kategóriás termékcsoportot indított útjára.

A cég az elmúlt években is szívesen forgalmazott exkluzív textileket, ám a Tulip nevet viselő kollekcióval tartós jelenlétre rendezkedik be a prémium szegmensben. Így a belépő- és középkategóriás Laguna mintasálak, valamint a feljebb pozícionált Laguna Excellent termékek valódi zászlóshajóra tesznek szert a Tulip márkanév révén. Az erre az alkalomra gyártott új befogófejek a cég reményei szerint a higgadt, méltóságteljes, fesztelen elegancia jelévé válnak, bár egy ilyen kollekcióból a merészség és a járatlan utakra való toppanás sem hiányozhat.

A tulipán a legősibb magyar virágmotívum, a tisztelet, az elismerés és a szeretet jelképe. A nőiességet, a szépséget, a szerelmet és a kegyeletet is kapcsolatba hozzák vele, valamint a képességét, hogy távoltartást biztosít rossz dolgoktól. A Laguna prémium kollekciójának befogófején azonban nincsenek ilyen komoly feladatai: csupán jeleznie kell, hogy itt vagyunk, és mi is szeretnénk elmondani, hogy szerintünk milyen textilek jelentik a nemes meghittséggel, tapintattal, nyugodt derűvel megérintett luxust.

 

  • We would like to inform you about our holiday hours

  • Уверенно но осторожно мы имеем дело с успехом, в то-же время мы не можем скрывать ,что последняя домашняя выставка превзошла все предыдущие.

    ...
  • Heimtextil 2016 превзошло все наши ожидания.

  • Четыре новых материала будут представлены  на Тренд Форуме во Франкфурте.